Les Assegurances de VIDA estan a l’ordre del dia. És natural que en un moment de crisi sanitària d’àmbit mundial, les persones adoptin un nou enfocament pel que fa a la planificació de la seva successió i la protecció dels seus béns, però aquestes pòlisses són essencials en qualsevol situació.

¿Necessites una Assegurança de VIDA?

Potser mai t’has preguntat si necessites una assegurança de vida o no saps per a que serveix, lo més segur que la publicitat que hauràs vist no serveix per aclarir moltes coses, surten postes de sol, amplis horitzons, famílies molt feliços… d’aquesta manera és difícil que et sentis al·ludit, a més que la vertadera utilitat de l’assegurança de vida és una cosa de la que no ens agrada parlar.

L’assegurança de Vida serveix principalment per a que si mors, la teva parella, els teus fills o qui tu vulguis rebi una suma de diners (capital assegurat) que permeti que les seves vides continuïn, tot i la pèrdua, en bones condicions.

L’assegurança de Vida és assumir la mort com un risc que podem gestionar, igual que fem amb una averia al cotxe o un accident laboral.

¿Qui necessita una assegurança de Vida?

A continuació et posarem uns exemples.

Famílies
Si camines en els teus trenta i una mica.. i has començat a formar una família, Enhorabona! Una assegurança de Vida per a famílies es la millor manera de garantir, per exemple, que els teus fills siguin anant al mateix col·legi o que la teva parella pugui seguir endavant si un dia tu no hi ets.
¿Sabies que una assegurança de Vida pot costar menys que un servici de streaming mensual per veure pel·lícules i series? És per pensar-s’ho, està al teu abast i pot significar molt per als teus.

Hipoteca
Potser fa anys que tens la teva hipoteca, o a l’ordre del dia els millennials, per la mobilitat laboral, el retard en la formació de parella estable o les successives crisis econòmiques, no son tan proclius a comprar una vivenda com els seus pares, o potser si. La millor manera de protegir la teva llar es a través d’una assegurança de vida per a hipoteques.

Emprenedors

Això d’emprendre te dues cares, per un costat el “postureig” de dir sóc el meu propi cap. Però per un altre, menys amable que la majoria de la gent no reconeix: el gran treball que hi ha darrere d’un negoci propi i el risc que assumeix l’emprenedor quan acudeix al seu banc per a demanar finançament per a la seva idea.

Una assegurança de Vida per a préstecs hauria d’anar amb tot emprenedor, en cas de que una malaltia t’impedeixi seguir treballant, t’assegures que el deute que has contret sigui retornat. Un gran poder comporta una gran responsabilitat.

Si has arribat fins aquí potser necessites una assegurança de vida o potser ja la tens i vols assessorament sobre preus i capitals.

Sigui quin sigui el teu cas et deixem aquest enllaç per omplir el qüestionari, et portarà un minut, rebràs informació ràpidament i el millor assessorament del nostre departament d’assegurances.

Beneficiat ara de la nostra promoció amb un 30% de descompte.
Calcula aquí el teu preu.

Per obtenir a els meus informació podeu contactar amb: www.cudos-consultors-com

Tel: 973.450.555 Balaguer
Tel: 973 28 28 18 Lleida
Tel: 973 64 32 32 Vielha

Et pots subscriure al nostre butlletí de notícies aquí